به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از ایرنا، معصومه آقاپور علیشاهی عصر جمعه در نشست کارگروه تحقیق و تفحص از روند مبارزه با قاچاق کالا و ارز در قشم افزود: کارشناسان اقتصادی مناطق آزاد می توانند پیشنهادهای خود را درباره مالیات و ارزش افزوده به نمایندگان کمیسیون اقتصادی ارائه دهند تا قبل از تصویب نهایی، تغییرات اعمال شود.
وی ادامه داد: در راستای تنقیح قوانین و مقررات اقتصادی نیز تا کنون بر اساس پیشنهادها و کارشناسی تیم های مربوطه، قوانین مالیات و ارزش افزوده از 800 اصل به 300 اصل کاهش یافته که تلاش می شود به 100 اصل برسد.
نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کمیسیون اقتصادی از 23 نماینده تشکیل می شود و می توان پیشنهادها را به صورت طرح در مجلس مطرح و به قانون تبدیل کرد که این امر باعث می شود بسیاری از دیوانسالاری ها کاهش پیداکند و طرح سریع تر به نتیجه برسد.
** مجلس برای رفع مشکلات حوزه اقتصاد تلاش می کند
یک عضو دیگر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: هیات تحقیق و تفحص مبارزه با قاچاق کالا و ارز مجلس با هم افزایی 23 سازمان و برگزاری نشست ها با کارشناسان مربوطه تلاش دارد با راهبردهای ممکن مانند قانون، آیین نامه، بخشنامه و دستورالعمل، مشکلات موجود بر سر راه اقتصاد کشور را مرتفع کند.
عین الله شریف پور افزود: مجلس شورای اسلامی و هیات تحقیق و تفحص مبارزه با قاچاق کالا و ارز در جایگاه ضابط قضایی نیستند و وظایف پلیس را نیز ایفا نمی کنند.
وی ادامه داد: در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تولید، اشتغال، صادرات مجدد، عمران، جذب سرمایه گذار به خوبی صورت می گیرد و البته باید مشکلات و تهدیدات خارجی را نیز مد نظر قرار داد.
نماینده مردم ماکو و چالدران در مجلس تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی، مناطق آزاد بهترین بستر برای مدیریت اقتصادی کشور است و همین میزان جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی در مناطق آزاد کشور نیز جای تشکر و تقدیر دارد.
وی خاطر نشان کرد: مناطق آزاد کشور در مسیر درست خود در حال حرکت است و اگر وظایفی که برای آنها هدف گذاری شده تحقق کامل پیدا نکرده، دلایل دیگری دارد که باید بررسی شود.
نشست کارگروه تحقیق و تفحص از روند مبارزه با قاچاق کالا و ارز، عصر جمعه با حضور نمایندگان مجلس، هیات استانی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و مسوولان محلی در قشم برگزار شد.